Skip to content →

Investering i lejligheder

Investering i lejligheder

Investeringer i lejligheder og efterfølgende boligudlejning giver et fast positiv cashflow og passer godt til den private investor, som søger et stabilt investeringsafkast med lav risiko som alternativ til aktieinvestering.

Evest tilbyder nu en service, hvor vi sammen med dig gennemgår alle aspekterne ved investering i lejligheder med henblik på udlejning. Gennem processen får vi i fællesskab identificeret præcist den type af lejligheder der passer til dine afkastkrav og investeringsprofil.

Hvorfor lejligheder?

Du får et aktiv som giver et løbende cashflow samtidig med, at der historisk har været en værdistigning i værdien af lejligheder. Selv uden hensynstagen til værdistigning er det i mange tilfælde muligt at opnå årlige forrentninger på over 10% (se et typisk eksempel på en business case på Evest.dk). Dette er et attraktivt afkast sammenlignet med aktier, hvor investeringsrisikoen alt andet lige må anset for at være højere.

Læs mere om investering i fast ejendom på Evest.dk

Tilgang

1. Valg af geografisk udlejningsområde
2. Identificering af lejlighedsprospekter
3. Udarbejdelse af business case og finansieringsforslag
4. Forhandling af pris og køb
5. Ejendomsaktivering (klargøring, annoncering, valg af lejere samt udfærdigelse af lejekontrakt)
6. Løbende administrering af ejendommen (vedligeholdelse, ejerforening samt regnskab)

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig til en uforpligtende snak


Få en uforpligtende snak om investering i lejligheder

Evest ApS er et CVR registreret ejendomsinvesteringsselskab med flere års erfaring indenfor istandsættelse og udlejning af boligejendomme. Vi specialiserer os i køb og udlejning af lejligheder i Horsens og er hele tiden på udkig efter nye lejligheder.


I tilfældet med ejerlejligheder vedligeholdes de fælles interesser i bygningen sammen med ejerforeningen – det vil sige arbejdsbyrden deles med de andre foreningsmedlemmer. Her adskiller lejligheder sig særligt i forhold til en investering i en hel ejendom eller et hus, hvor man som investor enten selv skal varetage de løbende istandsættelser eller alternativt hyre en ejendomsadministrator.